Champagneresa med Norrtälje Munskänkar

Vi vill visa er det bästa av det bästa på denna Champagneresa!

Välkomna till specialprogram med Norrtälje Munskänkar vårt med tema Champagne! Vi gör en djupdykning i denna dryck som kännetecknas av glitter, glamour, pompa och ståt. Vi njuter av ett vackert landskap med böljande kullar, gröna skogar och små pittoreska legendariska byar fulla av små champagneproducenter.

Två restauranger med vars en stjärna i Guide Michelin är givetvis några av höjdpunkterna! Även de övriga restaurangerna håller mycket hög klass!

Med våra egna kontakter och med hjälp av våra lokala guider känns det som om inga dörrar är omöjliga att öppna…

Vi är stolta över att kunna presentera ett unikt, genuint, prisvärt och innehållsrikt program fullproppat med god mat och bubbel och med vad vi kan lova, några oförglömliga upplevelser.

Vi besöker kultproducenterna Vilmart och Paul Launois samt mer okända men högklassiga mindre producenter såsom Paul-Sadi och vår Colin som har fått höga och prisvärda betyg i tidningen Munskänken.

Mer småskaligt än än en provning med Grand Cru producenten Legras-Frapart (1 000 fl totalt i årsproduktion) i vinmarkerna går knappast att uppnå…

Vi tar en mysig båttur på floden Marne där vi intar en lunch med ädla Grand Cru bubblor från Bonnet-Gilmert presenterade av ägarinnan Aude.

Vi provar bubbel i en Champagnebar beläget uppe i ett träd med underbar utsikt. Vi gör en visit hos anrika Tattinger i Reims med sin fantastiska källare.

I Bouzy besöker vi vårt eget flaggskepp Maurice Vesselle som går djupt ner i sin källare endast för oss

Småodlaren Xavier Alexandre kommer med sina goda och prisvärda till vår middag på Au Carillion Gourmand, rekommenderad av Guide Michelin.

Under varje resa till Champagne brukar vi försöka hitta en producent som normalt ej öppnar sina dörrar. Lyckas vi med detta så ersätter vi detta mot ett av de andra besöken!

Vi besöker givetvis staden Epernay som var Årets vinort 2018 hos Munskänkarna. Ett måste när man är i Champagne är en promenad på pampiga Avenue de Champagne där vi passerar t ex Moët & Chandon, Pol Roger och Mercier. Här besöker vi även välrenommerade Champagne Boizel, kända för Champagner med elegans, precision och förmåga att åldras väl. Vi får en väldigt bra visning och en bra summering av hela Champagneprocessen

En lyx-lunch intas i hemtrevliga och imponerande designade vardagsrummet på Hotel Les Avisés som ägs av kultproducenten Jaques Selosse!

De mest berömda champagnerna kommer från tre områden, Montagne de Reims, Côte des Blancs och Vallée de la Marne. Givetvis besöker vi dem alla och får lära oss skillnaderna på områdenas terroir samt druvorna Chardonnay, Pinot Noir och Pinot Meunier.

Vi har valt ett exklusivt fyrstjärnigt mysigt boende i hjärtat av den mysiga byn Châlons-en-Champagne där vi också har kort gångavstånd till två utsökta restauranger.

På Jerome Feck med en stjärna i Michelinguiden håller vi vår La Grande Finale, en middag och blindprovning på åtta olika Champagner.

När vi besöker Reims får vi en upplevelse som kombinerar rik historia, imponerande arkitektur och utsökta champagner, detta när vi besöker Taittinger. Deras källare är hminst sagt imponerande och en del av UNESCO:s världsarvslista.

Att Champagne är en festdryck vet vi alla men ett mål med resan är att få svaret på hur man bäst kombinerar en hel måltid runt champagne. Oftast får vi dessa svar från producenterna själva under våra luncher och middagar.

Resans pris inkluderar allt förutom en middag samt en lunch!

Under en del av resans måltider avnjuter vi egna viner som vi tagit med oss in på restaurangerna och dessa presenteras ofta av vinproducenterna själva!

Som vinimportör kan vi även erbjuda en unik service med att leverera hem de viner ni önskar och med en rabatt på mellan 15-30%.

Våra reseprogram är s k “rekommenderad resa” av tidningen Munskänken.

Idag är vi troligen Sveriges största arrangör av vinresor och med en väldigt hög andel återkommande resenärer. Under 2023 genomförde vi ett 30-tal resor och vi känner oss en aning stolta över att vårt lilla företag har förtroende från nästan 700 resenärer.

Våra resor anses av de flesta som gourmetresor där inte bara vinerna håller högsta klass utan likaså maten.

Vår roll som både vinimportör och researrangör gör att vi har en mer personlig relation med producenterna vilket genererar unika upplevelser för våra gäster. Detta ger våra resor en extra touch och våra åtskilliga lokala kontakter hjälper oss att hitta områdenas verkliga smultronställen. En unik detalj med Vinupplevelser är att vi bokstavligen bär med oss egna viner in på de flesta av restaurangerna vilket avsevärt förhöjer resornas kvalitet. Oftast deltar även vinmakaren och presenterar sina viner under dessa måltider. Varje maträtt och vin har i förväg noggrant valts ut av oss tillsammans med producenten med avsikten att förhöja upplevelsen ytterligare. De flesta vinprovningar sker ihop med mat för att visa vinets bästa egenskaper.

Välkommen till Vinupplevelsers vinvärld!

Dag 1 –Intro i Champagnens värld, två Michelinkrogar, kultproducenten Vilmart och incheckning i Châlons-en-Champagne

3-ChampagneVinupplevelsers guider med gäster anländer på förmiddagen Paris flygplats. Här tar även vår lokala guide, Kirsten, emot oss. Hon kommer att vara med oss under hela resan och hon anses enligt många sakkunniga vara en av de mest kunniga om Champagne både vad gäller området och drycken. Under bussturen mot Champagne förses ni med kartor och en introduktion i Champagne.

Första stopp i La Champagne är en höjdpunkt i vårt reseprogram. Denna intar en lunch vid foten av Montagne de Reims på Michelin-krogen Le Grand Cerf. Här väntar en elegant miljö och traditionellt franskt kök. Ägaren Dominique Giraudeau har haft en stjärna i Michelin-guiden i snart 30 år! Restaurangen är också känd för att vara den stjärnrestaurangen där helst Champagne-producenterna äter och detta för de känner sig bekväma här och köket har konsekvent varit en av de absolut bästa i Champagne!3-Vilmart

En kort busstur härifrån väntar resans första producentbesök hos Vilmart i Premier Cru byn Rilly-la-Montagne. De producerar 110 000 flaskor per år och leds i dag av Laurent Champs. Under de nästan 20 år som Laurent drivit verksamheten har huset utvecklats till en champagneproducent i världsklass. Samtliga hans viner är oemotståndliga. Cœur de Cuvée är det bästa huset kan erbjuda. Maximal elegans med ovanligt fina små mjuka bubblor. Källarmästaren brukar gå lite djupare ner i källaren för oss än normalt…

Vi checkar nu in på fyrstjärniga Hôtel Pasteur, som ligger i hjärtat av byn Châlons-en-Champagne. Denna vackra byggnad har en trappa från 1600-talet och en korsvirkesfasad på gårdssidan. Hotellet har mycket gott rykte och våra gäster brukar imponeras av helheten och den familjära stämningen. Rummen är eleganta, rymliga och dekorerade i modern stil. Från vårt hotell har vi kort gångavstånd till samtliga av restaurangerna där middagarna under resan skall avnjutas. Vi föll direkt för denna vackra, charmiga by och vårt hotell när vi först kom hit.

Ikväll äter vi vår välkomstmiddag på byns kanske mest populära restaurang, Au Carillion Gourmand. Restaurangen innehar även två gafflar i Guide Michelin. Den trevliga ägaren Philippe är ytterst gästvänlig och kvällens middag blir garanterat till belåtenhet. Vår producent Xavier Alexandre presenterar sina Champagner under middagen. Det är en producent som startade 1933 och har gått från far till son beträffande ägandet sedan starten. Idag driver Xavier gården med hjälp av sin fru Nathalie. Detta är en mindre s k RM producent belägen i den lilla och mycket vackra byn Courmas, Montagne de Reims. RM står för Récoltant-Manipulant och innebär kortfattat att producenten gör allt från början till slut och kontrollerar hela processen, inklusive då givetvis att det är producentens egna druvor. Man äger totalt sju hektar som är fördelade på tio olika byar och dem av dessa är Premier Cru. De flesta av dessa Champagner har fått höga och prisvärda betyg av munskänkarnas provningspanel och vunnit högsta pris i Guide Hachette!. Xavier lagrar sina olika cuvéer under osedvanligt många år, mellan 4 till ca 15 år.

Eftersom det varit en lång dag med många nya smakfulla intryck så är det extra skönt att ha en kort promenad till vårt hotell, fais de beaux rêves, dröm sött…

Dag 2 –  Lyxlunch hemma hos Selosse, liten “skånsk” odlare i vinmarkerna och middag på stjärnkrogens brasserie

Vakna upp och upptäck hotellets trevliga och franska frukost. Dagens första besök blir hos Champagne Colin i Premier Cry byn Vertus. Huset är ytterligare en av våra noggrant utvalda producenter som vi importerar viner ifrån. Här görs välgjorda och prisvärda Champagner. Detta hus startades av familjen Colin 1829. 1997 lämnade bröderna Richard och Romain Colin kooperativet för egen produktion. De investerade mycket kapital i teknologi för att höja kvaliteten. Bröderna ihop med Richards fru Delphine guidar oss genom denna visit vilken avslutas med en provning på fem av husets Champagner. Colin har vunnit åtskilliga medaljer och även fått höga och prisvärda betyg i tidningen Munskänken! Här ges även möjligheten att prova och köpa de mest populära Champagne glasen, Lehmann Jamesse!

Vi åker för lunch i Grand Cru byn Avize och på Hotel Les Avisés som ägs av kultproducenten Jaques Selosse och sonen Anselme. Att stiga in på den här restaurangen som är så omtalad lokalt, är som att stiga in i någons vardagsrum. Restaurangen har en imponerande vinlista med ett brett lokalt såväl som ett internationellt sortiment. Stéphane Rossillon basar i köket och han är känd för innovativa menyer på lokala produkter. Vi utlovar en lunch utöver det vanliga och vi har omsorgsfullt valt ut passande viner i samråd med köket. La gastronomie est fantastique…

Det blir därpå ett besök och provning i den högt ansedda Grand Cru-byn Le Mesnil-sur-Oger hos Champagnehuset Paul Launois. där trevliga ägaren Julien tar hand om oss. Företaget grundades av Julien och Sarah Launois, som namngav det efter deras son, Paul. Julien, som tillhör en familj med flera generationers vinodlingstradition, beslutade efter nio år utomlands att tillsammans med sin fru Sarah skapa sina egna champagner. Sarah, en konstnär och grafisk formgivare med en passion för vin, designade företagets visuella identitet. 2015 genomförde de sin första skörd under det nya varumärket. De förfogar över cirka 6,5 hektar vingårdar, huvudsakligen planterade med Chardonnay, vilket är typiskt för Côte des Blancs. Deras produktion omfattar både traditionella cuvéer och det innovativa “Single Barrel“-projektet. Detta projekt innebär att varje år producera unika champagner genom att vinifiera viner i ekfat med olika rostningsgrader, vilket ger varje fat sin egen karaktär. Kunder har möjlighet att delta i processen genom att smaka på stilla viner och välja det fat de vill köpa, vilket resulterar i en skräddarsydd champagneupplevelse. De strävar efter att arbeta så naturligt som möjligt och med respekt för miljön. Inga kemiska tillsatser används i vingårdarna, och de tillämpar naturlig gräsbevuxen mark under vintern samt plöjning av jorden under sommaren. Denna filosofi återspeglas även i deras vinframställning, där de begränsar tillsatser, hantering och energiförbrukning för att bevara vinets ursprungliga karaktär. Champagne Paul Launois har snabbt etablerat sig som en producent av eleganta och uttrycksfulla champagner som speglar terroiren i Le Mesnil-sur-Oger. Deras engagemang för kvalitet och innovation har gjort dem populära bland champagneentusiaster världen över.

Vi träffar därpå Legras-Freparts ägare, Gaylord Legras. Vi har känt Gaylord under två års tid och det är en mycket intressant bekantskap som vi hoppas kunna fördjupa med tiden. Gaylord är gift med en svensk kvinna från Anderslöv i Skåne. Gaylord talar mycket bra svenska (läs skånska…)… Ute i vinmarkerna provar vi husets två trevliga Grand Cru Champagner som totalt har en ytterst blygsam produktion på ca 1 000 flaskor. Gaylord berättar också mycket intressant om geologin och vinproduktion i Champagne.

På kvällen tar vi en kort promenad och intar vi vår middag på Les Temps Changent som är Michelinkrogen Jerome Fecks brasserie. Maten håller såklart mycket hög klass.

 

Dag 3 – Nobelskumpa, båttur och lunch med Bonnet-Gilmert, Boizel och fina gatan i Epernay och ledig kväll

Vi åker in till Epernay och första besöket blir i Dizy och hos Champagneproducenten Gaston Chiquet som har en rik historia som sträcker sig över åtta generationer, med början 1746 när Nicolas Chiquet planterade de första vinrankorna i Dizy, Frankrike. År 1919 grundade bröderna Fernand och Gaston Chiquet företaget Chiquet Frères, och 1935 etablerade Gaston sitt eget varumärke, Champagne Gaston Chiquet. Idag omfattar deras vingårdar 23 hektar i byarna Hautvillers, Dizy, Aÿ, Mareuil-sur-Aÿ, Crugny och Nanteuil-la-Forêt, planterade med 46% Chardonnay, 20% Pinot Noir och 34% Pinot Meunier. De är också medlemmar i den ursprungliga Club Trésors de Champagne, även känd som “Special Club”, en sammanslutning av oberoende odlare som strävar efter högsta kvalitet i sina champagner. Företaget har åtagit sig att arbeta miljövänligt och är certifierade med både “High Environmental Value” och “Champagne Sustainable Viticulture”. Denna hängivenhet till hållbarhet, tillsammans med deras långa historia och innovationer, har etablerat Gaston Chiquet som en framstående producent inom champagnevärlden. Vi provar fyra av husets mycket trevliga cuvéer varav ett av dessa serverades till Nobelmiddagen 2013.

Nu styr skutan mot Cumières hamn där vi ska ta en mysig båttur på floden Marne. Vi kommer bl a att passera Château de Boursault och vackra vinodlingar längs floden. Kanske stöter vi på fiskare som vill stoltsera med sina byten? Båten Champagne Vallée har en sal med panoramavy på 360°. Givetvis tar vi med egna bubblor och aperitifen intas utomhus på översta däck. Till lunchen presenterar vår egen producent Bonnet-Gilmert från lilla Grand Cru byn Oger sina Champagner. Den sympatiska ägarinnan och tillika vinmakaren Aude är med oss under båtturen. Vi får en jättebra provning på husets viner. Aude gör cirka 35 000 flaskor per och och säljer halva produktionen till mycket välkända namn i Champagne världen.

Vi tar en kort busstur till staden Epernay som är något mindre än Reims. Epernay är hjärtat i Champagne och här ligger den pampiga Avenue de Champagne och de flesta stora Champagnehusens majestätiska huvudkontor. Vi börjar med ett besök hos Champagne Boizel. Champagnehuset Boizel grundades 1834 i Épernay av Auguste Boizel och Julie Martin, ett ungt par med rötter i Côte des Blancs. Sedan dess har sex generationer av familjen Boizel lett huset. Boizel äger sju hektar vingårdar i några av Champagnes mest prestigefyllda områden, inklusive Avize och Le Mesnil-sur-Oger. De samarbetar också med långvariga odlare för att säkerställa tillgång till högkvalitativa druvor från Grand och Premier Cru-lägen i Côte des Blancs och Montagne de Reims. Deras viner är kända för sin elegans, precision och förmåga att åldras väl, vilket återspeglar husets engagemang för kvalitet och tradition. Vi får en väldigt bra visning och en bra summering av hela Champagneprocessen. Vår lokala guide visar oss därpå runt på fina gatan med de imponerande husen. Vi passerar t ex Moët & Chandon, Pol Roger och Mercier. Det ges lite tid på egen hand i Epernay.

Väl tillbaka i vår by efter en intensiv dag med många upplevelser väntar en ledig kväll i byn. Vi och hotellet ger tips på var t ex kvällens middag kan intagas!

 

 

Dag 4 – Overkligt besök hos Maurice Vesselle, lunch på Le Bec Fin, Paul-Sadi och “La Grande Finale” på stjärnkrogen 

Det är bra vi är utvilade för en ny händelserik dag väntar och första besöket blir smått overkligt. I Bouzy besöker vi vårt lilla hus Champagne Maurice Vesselle som blivit mycket uppskriven i tidningen Munskänken sedan vi lanserade producenten 2012.  Vi tas emot av sonen Didier vars engelska inte är perfekt men hans leende och glada humör räcker långt under detta besök. En spännande och unik provning som man inte riktigt vet på vilket årtal den slutar eller hur långt ner i kalkberget han tar med oss. För att ge en bild av vad som väntar är att husets yngsta årgångs Champagne är 2013… Under besöket bjuder Didier även på gåslever.  Une expérience inoubliable…

Vi stannar kvar i Bouzy och intar en välsmakande lunch på relativt nya restaurangen Le Bec Fin. Detta är en charmig restaurang som drivs av Laura och Geoffrey Bémont. Restaurangen erbjuder en elegant och smakfullt inredd miljö, perfekt för att avnjuta det bästa av det franska köket. Menyn på Le Bec Fin är säsongsbetonad och fokuserar på lokala råvaror av hög kvalitet. Restaurangen har på kort tid fått många positiva recensioner för sin raffinerade matlagning och vänliga service.

Vi tar oss vidare till ytterligare en av Champagnes 17 Grand Cru byar. Champagne Paul Sadi är ett familjeägt champagnehus beläget i en av de minsta Grand Cru byarna, Beaumont-sur-Vesle, i Montagne de Reims-regionen. Företaget grundades 1924 av Virgile Portier, som efter att ha deltagit i återuppbyggnaden av byn efter första världskriget, började köpa vingårdar och etablerade den första källaren. Idag drivs företaget av Jérôme Portier, Virgiles barnbarnsbarn, som fortsätter familjetraditionen. Vingårdarna omfattar cirka 3 hektar och inkluderar Grand Cru-klassificerade marker i Beaumont-sur-Vesle och Verzy, där Pinot Noir odlas, samt Premier Cru-klassificerade marker i Villers-Marmery, som är särskilt lämpade för Chardonnay. En unik del av egendomen är “Clos Virgile“, en 0,24 hektar stor muromgärdad vingård som planterades och invigdes 1993. Vi besöker denna clos och provar denna unika Champagne. Champagne Paul Sadi tillämpar hållbara odlingsmetoder, inklusive grön gödsling på 60% av vingårdarna och experimentellt markarbete för att minska användningen av herbicider. Vinifieringen sker i traditionella 4 000-kilos pressar, med jäsning i rostfria ståltankar, ekfat eller stora träkar, beroende på cuvée.

Väl tillbaka på vårt hotell förtjänas (och rekommenderas…) en petite sieste innan vårt klassiska reseinslag,La Grande Finale. Vi tar vår korta promenad och finalen tillbringas på Michelin-krogen, Jérôme Feck, som såklart är Chalons stora stjärna. Jerome huserade tidigare på Hostellerie la Briqueterie i Vinay. Jérôme följer det kulinariska arvet av denna restaurang som är symbolisk för staden. Jérôme Feck använder sig av bästa klassens ingredienser, här lagas rätterna med passion och noggrannhet. Stilen är en bra mix av modern och traditionellt kök! Efter middagen är det dags för kvällens blindprovning med åtta olika Champagner. Alla har ni provat tidigare och vi utser tillsammans på ett lättsamt sätt resans bästa Champagne.

Dag 5 –  Trädkojan, Reims, anrika Taittinger och au revoir

Efter frukost och utcheckning beger vi oss till nationalparken i Montagne de Reims. Vi går på en upplyst gångbro av trä vilken gungar skönt när vi håller oss i repen och tassar fram mot världens enda svävande champagnebar, Perching Bar. Här bjuds vi på en unik upplevelse och kan förvänta oss en häpnadsväckande utsikt ner mot byarna och vinmarkerna. Vi befinner oss mitt i skogen och givetvis provar vi Champagne som ägaren till baren, Olivier presenterar. Drycken kan avnjutas inne i baren i vita skinnstolar som hänger från taket någon meter över golvet, eller på terrassen, lyssnandes på fåglarna sjungandes i skogen. Baren drivs med solpaneler och inredningen är helt i trä. Efter denna unika upplevelse åker vi till centrala Reims. Här ges tid för lite egen tid och lunch på egen hand.

Vi möts upp för resans sista stopp som blir hos välkända Taittinger. Att besöka Champagne Taittinger i Reims är en upplevelse som kombinerar rik historia, imponerande arkitektur och utsökta champagner. Taittingers källare ligger 18 meter under jord och inkluderar gallo-romerska kritgrottor från 300-talet samt resterna av Saint-Nicaise-klostret från 1200-talet. Dessa källare är en del av UNESCO:s världsarvslista och erbjuder en unik inblick i regionens historia. Efter 18 månaders renovering öppnade Taittinger sina dörrar igen den 22 juli 2024 med ett helt omdesignat besökscenter inspirerat av konst och gastronomi. Taittinger är ett av de största familjeägda champagnehusen, vilket ger en personlig och autentisk touch till besöket. Fjärde generationens vinmakare driver idag huset och delar gärna med sig av sin passion för champagne. Efter detta besök känns det som “la boucle est bouclée” (cirkeln är sluten)! Ett värdigt och en minnesvärd clôture på denna underbara voyage!

Vi åker därpå till flygplatsen i Paris och säger – Au revoir – på återseende!

Reseinformation 2025

9-13 oktober

3-Champagne


I resans pris ingår:

          • Flyg med Air France från Arlanda till Paris t/r
          • “All-inclusive” resa förutom en middag och en lunch
          • Transfer och transporter med moderna luftkonditionerade bussar under hela resan
          • 4 nätter med del i dubbelrum* på hotell med frukost
          • 9 olika vinprovningar
          • Ytterligare 2 provningar i samband med måltider
          • 1 blindprovning under s k La Grande Finale
          • Båttur med lunch på floden Marne
          • Besök i Champagnebaren Perching Bar
          • Mat och dryck enligt program
          • Skandinavisk guide samt lokal guide under hela resan

Pris 27 990 kr

Vinupplevelser Sverige AB
Vi är tre personer som tillsammans garanterar en professionellt arrangerad resa. Mikael Lyng från Danmark har skrivit två böcker om Amarone och har arbetat som importör under många år. Han är känd som Mr Amarone i Danmark. Jonas Jagusch har under många år arbetat inom resebranschen och har, som kursetta, fullgjort WSET-advanced, som är en sommelierutbildning. Mikael Ekeblom är entreprenören som arbetat som egen företagare i framförallt finansbranschen i många år. Han har troligtvis har haft den bredaste existerande samlingen av vinet Amarone. Mikael talar flytande italienska och dessa samlade erfarenheter har bidragit till ett unikt och brett kontaktnät. Minst två av oss från Vinupplevelser följer med på denna exklusiva resa för att ge er bästa möjliga service. Vi letar kontinuerligt efter de bästa vinerna som Italien och även andra områden har att erbjuda. Allt för att förgylla våra reseprogram och för att kunna erbjuda våra kunder unika viner till förmånliga priser.

Vår roll som både vinimportör och researrangör gör att vi har en mer personlig relation med producenterna, vilket skapar unika upplevelser för våra gäster. De flesta vinprovningar under resorna sker ihop med mat för att visa vinets bästa egenskaper. Våra resor är nästan uteslutande ”All-Inclusive”. Våra lokala guider är oftast handplockade representanter från vinproducenter, dvs inga reguljära turistguider. Som vinimportör kan vi även erbjuda en unik service med att leverera hem de viner ni önskar och med en rabatt på mellan 20-30%. Ytterligare en unik detalj är att vi tar med egna viner och producenterna in på de flesta av resornas restauranger! Våra resor riktar sig inte bara till ”erfarna vinprovare” utan till livsnjutare i ren allmänhet. Man behöver inte ha några kunskaper om vin för att njuta i fulla drag av våra resor. Vi anser oss kunna ta hand om alla på ett trivsamt sätt. Under 2019 arrangeras drygt 30 resor för ca 700 svenskar. Vårt lilla hobby-projekt är redan idag en av de absolut största arrangörerna av vinresor i Sverige!

Vinimport – Viner med hög kvalitet och prisvärdhet!
Vinupplevelser har ett helägt dotterbolag i Danmark som bedriver vinimport och som har tillstånd att sälja viner direkt till privatpersoner utanför Systembolaget. Bolagets fokus är att finna små högkvalitativa producenter med hög prisvärdhet i Europas finaste vinregioner. Dessa områden är också var Vinupplevelser organiserar sina vinresor.

Kontakta oss gärna för bokning och frågor på 0766-344 090 eller maila oss på info@vinupplevelser.se

Övrig information
*Tillägg för enkelrum är 1 950 kr för hela resan.

Kontakta oss gärna för bokning och frågor på 0766-344 090 eller maila oss på info@vinupplevelser.se

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i reseprogrammet.

Bokningsinformation

Detta är en bokningsförfrågan. Efter mottagen förfrågan återkommer vi inom kort med bekräftelse på er reservation. Meddela oss även vilken resa ni önskar anmäla er till.

Vi skickar i samband med detta våra resevillkor, en faktura på anmälningsavgiften över 3 000 kr per person och en bekräftelse på det restbelopp som återstår att betala senast 45 dagar innan avresa.

Vid bokning av enkelrum tillkommer ett fast tillägg per natt (enligt reseprogram).

Vänligen fyll i och stava för-och efternamn så som de står i ert pass. Använd dock endast tilltalsnamn som förnamn.

    Resenär 1

    Fler än en resenär

    Vald resa

    Avresa